loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image alt 1

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een parkeer- of manoeuvreerfout is snel gemaakt, ook door een ander. Daarom is het prettig dat u voor herstel van autoschade volledig kunt vertrouwen op echte vakmensen. Daarom werken wij samen met Cleijsen (voorheen ALPHATECH) die een eurogarant erkenning heeft en zorgt ervoor dat uw auto weer tip top in orde is. Cleijsen is aangesloten bij de meeste grote verzekeringsmaatschappijen zodat u vrijwel altijd bij ons terecht kunt voor kleine en grote schades. Zij verzorgen gratis vervangend vervoer en ook het eigen risico komt in de meeste gevallen te vervallen.

Cleijsen herstelt al meer dan 30 jaar autoschade en caravan, camper schades in Noord Brabant en voor de rest van Nederland., heeft een eurogarant erkenning en behoort hierdoor tot de top van schadeherstelbedrijven in Nederland.

Cleijsen is aangesloten bij alle grote verzekeringsmaatschappijen zoals ACHMEA, Interpolis, ZLM en via Schade Garant voor alle andere verzekeringsmaatschappijen zodat u altijd bij hen terecht kunt voor kleine en grote schades.

Zij verzorgen gratis vervangend vervoer en ook het eigenrisico komt in de meeste gevallen te vervallen.

Daarom kies je voor Graumans

Banner Image 1

100% VEILIG OP WEG

Banner Image 2

BETAALBARE SERVICES

Banner Image 3

WIJ ZOEKEN WAT VOOR U HET BESTE IS

Banner Image 4

GRATIS PROEFRIT

Form Right Image

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website